Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyi esély van arra hogy...

Mennyi esély van arra hogy egy férfi beérje egyetlen nő látványával? És ne akarjon mást nezni?

Figyelt kérdés
2019. márc. 17. 21:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy pasi nem is nyilvánosan stíröli a többi nőt, a gondolataiban még lehetnek, azokat pedig nem tudod sem irányítani, mindenkinek joga van arra gondolni, amire akar.

Viszont, ha ennyire nem érzed, hogy elég lennél a párodnak, akkor lehet, hogy nem a megfelelő emberrel vagy együtt.

2019. márc. 18. 20:06
 12/25 anonim ***** válasza:

Normál férfival nem.

De aszexulális simán megtenné neked.

Mondom: ez ugyanolyan, minthogy te rá se nézz a divatra. Sehol: se tv-ben, se üzletben, se utcán, se munkahelyen.

Ugye érzed, hogy ez neked se megy?

2019. márc. 18. 22:05
 13/25 Dworkyll válasza:
100%

Bocs, ez egy életszerűtlen kérdés. Ha nem nézne rá másik nőre, akkor vagy fatökű, vagy meleg. Szerintem neked egyik sem kell.

Ami neked jó lenne az a "mindegy, hogy hol lesz éhes, csak hazajöjjön enni" tipusú pasi. Már ha jót és hosszútávút akarsz. És ilyenből azért sok van (és nem csak azért mert majréznak félrehuncutkodni).

2019. márc. 19. 08:23
 14/25 anonim ***** válasza:
53%

Mi az, hogy sajnos így vannak kódolva?

Így vannak kódolva és kész. Az állatvilágban is túlnyomó többségben így vannak kódolva a hímek. S mielőtt még valaki azt mondaná, hogy ne hasonlítsam magunkat az állatokhoz, az csőlátóan megtagadja azt, hogy nem vagyunk egy külön ág. Aki ezt a kódot nem tudja tolerálni, kezelni, elfogadni, az éljen egyedül.

Én is írhatnám ezzel az erővel, hogy SAJNOS a nőkbe meg bele van kódolva a hiszti.

2019. márc. 19. 08:29
 15/25 anonim ***** válasza:
Pár naponta kínáld meg egy igazán szenvedélyes franciával, és hidd el, hazajár enni mindig, ha "megéhezik".
2019. márc. 19. 08:31
 16/25 Gombos Zsolt(Jeti) ***** válasza:
Ó,"ugyanmár"...miért lenne az jó?!Mármint a férfinak?Ha valaki igazán biztos abban,hogy minden tekintetben megfelel a párjának,nem érdekli,hogy mit néz meg,mit mond az ellenkező nemű"valakinek".Tehát a féltékenység az önbizalom hiánya...Mert ha nincs ok a félrelépésre,akkor nem fog félrelépni...s a nézés még nem félrelépés...S ha akadályozod vagy akár zavarod a féltékenykedéseddel,ha más nem,dacból is megcsalhat...Ha kell,tovább fejtegetem...;)
2019. márc. 19. 19:42
 17/25 A kérdező kommentje:
Azt hiszem értem. És most már tudom higy eleget láttam hallottam és érzékeltem hogy tudjam nekem nem éri meg tovább szenvedni, mert nincs értelme. Köszönöm a válaszokat!
2019. márc. 19. 21:18
 18/25 anonim válasza:
ha nem eri be csak a te latvanyoddal akkor nem o a megfelelo. :) ennyi. igenis van akinek eleg egy no.
2019. márc. 23. 08:42
 19/25 anonim ***** válasza:

Az utolső válaszában a lényeg: ő is félreérti a férfit, aki megnéz egy másik nőt; egyenlőségjelet tesz a megnézés és a megcsalás felé tett lépés közé.

Hát nem. Az utcán megnézünk egy nyitott Lamborghinit, mégse fogjuk soha eladni a házunkat, hogy vegyünk egyet, mert nem kéne. Állandóan főne a fejünk, hogy ellophatják, és sosem tudnánk kihasználni a sebességét, de még az is lehet, hogy hamar összetörnénk, mert nem vagyunk szokva a lóerőkhöz, ráadásul még egy bevásárlást se tudnánk vele elintézni.

2019. márc. 23. 12:34
 20/25 anonim ***** válasza:
Sose értettem a nőket! Pedig én is nő vagyok. :) Én a férjem még meg is löktem, nézd csak, milyen jó csaj! Miért fáj az nektek, ha megnéznek mást?
2019. márc. 23. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!