Minden időm elmegy a munkával, házimunkával, kötelező elintéznivalókkal, szinte nincs semmi másra időm. Ti ezt hogy oldjátok meg?
A leghatékonyabb az lenne ha az otthonod lenne a munkahelyed is. Akkor a munka is meg a háztartás és magánélet is hatékonyabban lenne megoldva, meg több szabadidő is lenne.
Tapasztaltam már olyan, első hallásra furcsa esetet is, hogy otthon végzett "alja" munkával nagyobb úr voltam mint idegen munkahelyen diplomás állásban. Például voltam már paraszt a szülői gazdaságban, vagy városi panelban elektronikai terméket gyártottam, persze nem alkalmazottként. Például az utóbbi rémálom lenne egy gyár szalagja mellett, otthon meg csupa mosolygás és szabadság volt. Vagy hogy kifejezetten női munkát is említsek, például a testvérem otthon könyvelő és hiába kapott zsíros fizetésekkel ajánlatokat cégektől, egyik sem érdekelte, azt mondta hogy a szabadság nem eladó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!