Főiskola jelentkezési laphoz, hogyan lehet egyéb doukmentumot csatolni?
Figyelt kérdés
Januárban postán leadtam a jelentkezésem de azóta összeszedtem plusz pontokat. Lett egy szakmám és érettségin is javítottam. Ezekről fénymásolatom is van. A kérdésem, hogy a régebben elküldött jelentkezésemhez hogyan lehet ezt a 2 fénymásolatot hozzá csatolni?2010. júl. 3. 10:36
2/4 A kérdező kommentje:
de nem neten akarom megcsinálni, ugyanis most sem saját netnél vagyok. (mert saját az nincs)
2010. júl. 3. 12:53
3/4 anonim válasza:
Én ezt annak idején úgy oldottam meg, hogy írtam egy levelet, hogy xy vagyok, xxxxx szakra jelentkeztem az önök intézményébe xxxxxx sorszámú csekkel meg felvételi lappal, idő közben lett egy szakmám (1. sz.melléklet), és a ()tárgyból javítottam (2. sz.melléklet)
Kérem ezeket a pontjaim kiszámításakor vegyék figyelembe!
Tisztelettel xy
Remélem, még mindig így működik.
4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap neten felraktam a dolgokat remélem 8.-ig feldolgozzák
2010. júl. 5. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!