Nagyon ciki? (Továbbiakat lent írnom le. )
A Valentin nap a szerelmesek napja, a Fehér nap meg csak arra van, már ha van egyáltalán nálunk, hogy szaporítsa az ünnepnapok számát. Jó elvileg kelet ünnep és a Valentin nap viszonzása lenne.
És nem vagyok egyébként ünnepnap ellenes, csak nincs értelme a mai gyors információáramlás mellett sem átvenni minden ünnepnapot a világból, mert akkor tényleg minden napra jut majd egy ünnep, az meg gyengíti az ünnepek általános egyediségét. Ünnepeket átvenni se feltétlenül fölösleges, ha az a magyaroknak, nekünk tényleg valahogy bejön, ha tényleg megtetszik.
Szerintem kérdező akár odaadhatod Fehér napra is, úgysem tudja mi az, és, hogy melyik ünnepnapon melyik nem ad a másiknak. Talán annyi feltételt lehetne neki adni, ha már a Valentin naphoz kapcsolódik, hogy legyetek egy pár. Vagy találj valami más ürügyet neki.
"A fehér nap (White Day) népszerű nem hivatalos ünnep kelet-ázsiai országokban, március 14-én tarják, amikor a férfiak viszonozzák a nőknek a Valentin-napon kapott ajándékot, valamilyen fehér édesség vagy fehér színű ajándék formájában."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!