Aliexpressről visszakapni a pénzt Paypal-on keresztül?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy dolgot, nem működik ahogy kéne. Beszéltem az eladóval, mondtam vissza szeretném kapni a pénzt. Ne kapjon rossz visszajelzést, így ne az 'Open dispute' keresztül kérjem vissza, hanem a Paypal emailemet adjam meg neki és vissza utalja. Nekem valahogy ez nem stimmel, mintha kamu lenne. Valaki járt már így?2019. márc. 12. 10:17
1/2 anonim válasza:
Paypal-en keresztül úgy utalsz pénzt másnak, hogy megadod a kedvezményezett e-mail címét, mert ez azonosítja a fiókját. Ez teljesen normális, és így tudja megkerülni az áruház rendszerét, mert nem rajtuk keresztül utal.
Még ha kamu is lenne és átverés, a belépéshez nem csak e-mail cím kell, így az e-mail cím birtokában sem tud semmilyen fiókodba belépni, hiszen jelszó is kell, meg egyéb biztonsági lépések.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. márc. 12. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!