Vannak ilyen műsorok?
Olyan műsorokat/ Tv showkat vagy ehhez hasonlókat keresek amik az angol tudásomat, szókincsemet fejlesztik valamennyire. (De azok lennének a legjobbak amik youtubon avgy ncoren fent vannak)
Előre is köszönöm!
Mennyire jó az angolod? Mert én mindig is azt mondtam mindenkinek, hogyha csak éppen hogy megérted az angolt, inkább gyermek filmeket ajánlok nézni, ahol nagy artikulációval, a gyerekek kedvéért direkt lassan beszélnek.
Ha már haladóbbnak érzed magad, akkor bármilyen sorozatot ajánlok nézni (én a horrort nagyon kedvelem) pl. az Odaát, vagy a Stranger Things. Utóbbit jobban ajánlom, mivel az a Jobbmintatv-n fent van magyar felirattal, és ha nem értesz valamit, csak rápillantasz az írásra.
Ha inkább maradsz a gyerek filmeknél, én a Max and Ruby-t ajánlom, vagy még a Peppa pig (peppa malac XD) Vagy kicsit normálisabb: Timothy goes to school (gyerekkori kedvenc)
Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!