Mi a véleményed erről a képről? (18+)
Figyelt kérdés
Ha letiltanak, lelkük rajta, én nem polgárpukkasztani akarok, hanem komolyan érdekel, ki mit gondol erről. És ha lehet, azért maradjunk kulturáltak, plz.
2010. júl. 2. 21:11
2/15 anonim válasza:
Semmit. Anime. Ez lett a nagy divat, főként az Emo-sok körében.
3/15 anonim válasza:
Azt kell nézni hogy valami megette a srác/csaj lábát? Esetleg a bokszoló macskák?
Egyébként semmi extra.
4/15 anonim válasza:
Mi a kérdés? És mitől 18+? Egy rendetlen tini szobája, aki összefirkálta a lábacsonkját.
5/15 anonim válasza:
Nem vagyok emó :D amúgy te csináltad?
6/15 A kérdező kommentje:
A szerző ismeretlen, külföldi oldalon bukkantam rá, teljesen véletlenül.
Csak azért is érdekelt, mert valami művészit látok ebben, nem is tudom, de lehet, velem van a gond. Mintha azt üzenné ez a kép: "just do it!" Na, értitek...
2010. júl. 2. 21:38
7/15 anonim válasza:
A művészekre nem mindig kell hallgatni. Csak megérteni őket.
És lehet hogy épp rámutat vmire.
Bár lövésem sincs mire.xD
8/15 anonim válasza:
Ha fél lába van, akkor hogyan tudott összekoszolni egy pár zoknit (szárító)? Vagy 4 nap alatt koszolta össze a 2 párt? Nagyon ingerszegény gyerekkorom volt, ne haragudj :(
10/15 anonim válasza:
13 éves vagyok. Először megijedtem a kommenteket olvasva, de a kép közel sem olyan ijesztő, mint amire számítottam. Elég beteges, de amúgy semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!