Mit találjunk ki, mit csináljunk?
Figyelt kérdés
Olyan unalmasak a hétvégék,amikor mindenki itthon van,csak a szokásos unott dolgok.Mit tudnánk csinálni közösen a családdal?És most nem arra gondoltam,hogy elmegyünk moziba,vagy nem tudom,hanem amit itthon lehet csinálni,de mégis izgalmas,szórakoztató:)
16/L
2010. júl. 2. 20:39
1/4 anonim válasza:
háát, mi ha együtt van a család akkor vagy kirándulunk egy jót, lemegyünk a balatonhoz vagy egy élményfürdőbe... esetleg otthon társasozunk.
2/4 anonim válasza:
Adíg kell örülni míg együtt lehettek.Az előző jót írt egyébként.
3/4 anonim válasza:
Jó nektek,hogy így 1ütt vagytok a családdal.Az én szüleim el nem jönnének egy fürdőbe,vagy akárhova,még társasozni se társasoznának velük.
22/L
4/4 anonim válasza:
a társasozás jó, vagy nézzetek meg egy jó filmet. de mi pl nagyon zeneszerető család vagyunk ezért karaokézni is szoktunk (eddig kétszer xD), sokat lehet röhögni azonis. de én pl nagyon szeretem, amikor leülünk fényképeket nézni és nosztalgiázunk, ezt mondjuk inkább a nagyszüleimmel szoktam, de pl egy esti séta is nagyon jó szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!