VIP jegy a World Series by Renault-ra?
Hello! :)
Van itt valakinek fölösleges 2db VIP jegye a World Series by Renault-ra? :)
(De az sem baj,ha több is van ... :P )
Mert ha neked van és nem kell,akkor én szívesen átvenném tőled. :P :) ^^.
Tudom,hogy röhejes a kérdés,de mivel venni nem lehet,csak nyerni,illetve csak szerezni lehet úgy,hogy ha van olyan ismerősöd ...
Nekem sajna nincs,ezért gondoltam,hogy megkérdezem itt,hátha szerencsével járok ... :)
Próba cseresznye ... :P
Komolyan??? :D
És ingyen oda adnád? :)
Én holnap kint leszek a Ringen,meg holnap után is! :)
Kék Suomi-s póló lesz rajtam,fekete gatya,fekete Eastpak hátizsák,és egy Suomi Crazy Hair-os sapi lesz a fejemen.
Ha esetleg felismernél,akkor szólj rám nyugodtan,vagy vágj hátba,vagy rúgj oldalba! :D
Am ingyen jegyem nekem is van,hoztam a Renault márkakerből 40-et,úgyhogy az oké. :)
Vagy esetleg valami jobb ötlet? :)
Hoppá,csak még az a kérdés,hogy te kimész-e a Ringre ...
Akkor adjak meg telószámot,vagy ... vagy mi legyen? :)
Jaj,de jó lenne,ha ez összejönne ... ^^
Elküldtem neked a számomat E-mailben. :)
Ha oké minden,akkor csak csörgess meg,én visszahívlak! :)
Semmi baj. :)
Én kb fél órája értem haza ... :D
K*rva jó volt,mi? ;D
Am akkor már nem aktuális a VIP jegy? :-/
Nekem annyira most nem jött be, mint tavaly, vagy tavaly előtt. Az akrobaták is gyorsan végeztek és most annyira látványos sem volt. A magyar Kispál Balázst meg sajnálom, h az első körben kiesett, jó lett volna szurkolni egy magyarnak!:) Am összességében nem volt rossz, csak az a meleg...!:) Nemtom észrevetted-e, de még az óra is megbolondult tőle?! :D
Zsákmányként egy Nők lapjás lufit, egy otomoto-s pólót, meg egy jópár papírfecnit tudnék megemlíteni!:D
Háát a jegyeket már kidobtam, miután végigkérdezgettem az utcát és az ismerősöket, h nem-e akarnak menni és senki sem akart. Meg ma már úgysem mentem a Hungaroringre, szóval nem is tudtam volna odaadni neked. :S
Nem Kispál Balázs,hanem Kiss Pál Tamás ... :P
Én is sajnáltam,hogy műszaki hiba miatt nem sikerült neki jobb helyre kvalifikálnia magát,de vasárnap nagyon odatette magát,nagyot alkotott! :D
Én zsákmányként 12 aláírást és 12 közös fotót tudok megemlíteni. :)
Többek között Kis Pál Tomival,Sten Pentusszal,Greg Mansellel,Jukka Honkavuorival,Aaro Vainioval,Kalle Kulmanennel,Daniel Ricciardoval,Brendon Hartleyvel ... satöbbi ... :)
Plusz még kaptam egy sapit,amit a Koiranen Bros. Motorsport-tól csak úgy,azért,mert nekik szúrkoltam. :)
Pontosabban Jukka Honkavuori-nak és Miki Weckströmnek. :)
HAJRÁ FINNEK!!!!!! :D
Ja,meg az egyik boxba behívtak a szerelők és megengedték,hogy beleüljek az egyik Megane Trophy-ba ... ^^.
És csak nekem engedték meg ... :D
Szóval számomra ez a nap tökéletes volt! :)
Am én nem vettem észre,hogy megbolondult volna az óra Tomitól,de ha te mondod,akkor biztos így volt. :)
Én nem is figyeltem ... :/
Kidobtad a jegyeket?
Most ugye ugratsz????? O_O
Hát a sírógörcs kerülget ... :S
Jövőre gondolj rám,ha esetleg megint lesz VIP jegyed ... ^^. :)
Sziasztok!
Eladó 2 db VIP jegy a 2011.júliusi World Series by Renault redezvényre, 5eFt/db áron!
Azrét egy tszámot leírok: (06)30/616-4776
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!