A Spar üzletekben miért nem töltik az árukat?
Figyelt kérdés
Már nem egy Sparba voltam visszajáró vásároló, de már kiidegel az, hogy a polcok egyharmada állandó jelleggel le van rabolva, és van hogy hetekig nincs feltöltve bizonyos élelmiszerekből. Egyszer meg is kérdeztem egy ott dolgozót, hogy be fognak-e zárni, mert kajak úgy nézett ki az üzlet mint ahol már csak a "maradék" árút elpasszolják, és semmi más nincs készleten...
Aki ott dolgozik vagy valami az el tudná mondani az üzlet üzletpolitikáját ezzel kapcsolatban? Nem rendelnek elég terméket, vagy nem töltetik fel az alkalmazottakkal, vagy mi ez? Baromi bosszantó és nevetséges ez az állapot.
2019. febr. 26. 21:53
1/2 anonim válasza:
Én nem tapasztaltam ilyet a sparnál kecskeméten. Viszont az auchannál igen, de csak bizonyos akciós termékeknél, ami kicsit más mint a te esetedben. Persze direkt nem töltik újra az árut, hogy a nem akciós drágább terméket vedd meg. De vevőcsalogatónak jó, mert a reklámújságban akciósan szerepel a termék.
2/2 anonim válasza:
Erre való a vásárlók könyve. Elkéred, beleírod a panaszod, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!