A tetoválás isten ellen van?
Figyelt kérdés
Ma voltam az egsik osztalytarsamnal és az anya monsta hogy ne csináljak több ilyet mert ,,isten nem szereti"2019. febr. 25. 21:28
1/6 anonim válasza:
Ne vitatkozz vele, vallaskarosult. Hagyd ra, ennyi.
2/6 anonim válasza:
Az nem, de az ilyen borzalmas helyesírás mindenképpen.
3/6 anonim válasza:
Amit akartam írni, azt már megtették helyettem. Az ilyen ember valláskárosult.
4/6 Metionin válasza:
Mutass neki képeket tetovált papokról, lelkészekről, lehet találni a neten. Olyan vallásos tetkóik vannak hogy betojna.
5/6 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy Isten ellen való, azonban egy dolgot jó, ha tudunk:
"A tetoválás, mint művészeti ág, épp olyan mulandó, mint az élet maga. Viselőjével együtt tűnik el, ezért ellentétben a festészettel, szobrászattal vagy építészettel, nem tud egykori kultúrákról mesélni. Tulajdonosáról viszont mindent elárul."
6/6 Thunderfairy válasza:
Isten létezésére semmi tudományos bizonyiték nincs. Valószinű hogy az emberek ezt kitalálták maguknak. Miért találták ki? Mertt az emberi természet oléyan hogy hinnie kell valamiben. Minden ember hisz valamiben. ENNYI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!