Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A tetoválás isten ellen van?

A tetoválás isten ellen van?

Figyelt kérdés
Ma voltam az egsik osztalytarsamnal és az anya monsta hogy ne csináljak több ilyet mert ,,isten nem szereti"
2019. febr. 25. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne vitatkozz vele, vallaskarosult. Hagyd ra, ennyi.
2019. febr. 25. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Az nem, de az ilyen borzalmas helyesírás mindenképpen.
2019. febr. 25. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Amit akartam írni, azt már megtették helyettem. Az ilyen ember valláskárosult.
2019. febr. 25. 22:02
 4/6 Metionin ***** válasza:
Mutass neki képeket tetovált papokról, lelkészekről, lehet találni a neten. Olyan vallásos tetkóik vannak hogy betojna.
2019. febr. 25. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:
92%

Nem gondolnám, hogy Isten ellen való, azonban egy dolgot jó, ha tudunk:

"A tetoválás, mint művészeti ág, épp olyan mulandó, mint az élet maga. Viselőjével együtt tűnik el, ezért ellentétben a festészettel, szobrászattal vagy építészettel, nem tud egykori kultúrákról mesélni. Tulajdonosáról viszont mindent elárul."

2019. febr. 25. 22:23
 6/6 Thunderfairy ***** válasza:
Isten létezésére semmi tudományos bizonyiték nincs. Valószinű hogy az emberek ezt kitalálták maguknak. Miért találták ki? Mertt az emberi természet oléyan hogy hinnie kell valamiben. Minden ember hisz valamiben. ENNYI.
2019. júl. 30. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!