Mennyiben és kinek tudnék eladni egy seprűkötőt? Ami állványon van van hozzá varró rész és kiegészítők is. (régi seprűkötő otthon használhatóvá téve)
Figyelt kérdés
2019. febr. 24. 18:24
1/3 anonim válasza:
Szia!
Mivel hasznos, és régiség, én a Savaria Galériát javasolnám. Olyan online oldal, mint a Vatera, csak ez régiségeknek van elsősorban.
Hogy mennyiért? Nos, az tőled függ, meg, hogy ki - mennyit hajlandó fizetni érte. Licitáltathatod is a Savarián, vagy kitalálhatsz egy fix árat.
2/3 A kérdező kommentje:
Hat hiteles regisegnek nem tudom mennyire megy el mert egy ujonnan epitett allvanyra van felteve de teszek egy probat mert maga a koto reszehez amit forgatni kell meg ilyenek ahhoz nem nyultunk. Csak alig hallani olyat hogy meg valaki seprut kot bar teny mukodik csak erteni kellene hozza normalisan.:) de koszi a segitseged :)
2019. febr. 25. 14:10
3/3 anonim válasza:
Amiket láttam ott, abban simán belefér. Nem számít, ha felújított, sőt, talán annak jobban örülnek majd.
Szerintem biztos akadni fog, akit érdekelne.
Szívesen, és sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!