Bejött egy óriási bakszúnyog a szobámba, mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
szörnyen félek tőle :(2010. júl. 2. 00:41
11/17 A kérdező kommentje:
lószúnyog - bakszúnyog, egyre megy, én bakszúnyogként ismerem :) hát, ez egy remek kérdés, hogy miért :) nem a csípéstől félek, hanem hogy rámmászik a gusztustalan lábaival és mászik rajtam és... wááá :D kiráz a hideg.
18/L - a csajozósnak ;)
2010. júl. 2. 01:12
12/17 A kérdező kommentje:
"én amugy már 3-4 nyuszogot kiirtottam az este folyamán, és nem kan nyuszog volt :D"
van munkád? :D én alkalmaználak, 100Ft/rovar :D
2010. júl. 2. 01:14
13/17 anonim válasza:
nem hinném h sokra mész velem, csak kis szunyogoktol nem félek, meg ugy alapjáraton a kis rovaroktol, én a pokot porszivoval szoktam elintézni, ahhoz nem is merek hozzá nyulni :P
14/17 anonim válasza:
Semmit. Hajts ki, ha tényleg hím, akkor mit sem kell félni, mert nem bánt, csak zümmög és keresi a kiutat.
15/17 anonim válasza:
Egy Nagyapó! :)
Kiskoromba Nagyapónak neveztem el! :)
16/17 anonim válasza:
Egy rettenetesen nagy ordítással szakítsd be a dobhártyáját.
Ettől elveszti a tájékozódóképességét, és lesz időd kimenekülni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!