Mit jelent a A Biztonságos Keresés zárolása? És hogyan oldhatom fel?
Hm, én biztonságos keresés bekapcsolásáról tudok, lehet van zárolás is?
Nem célszerű feloldani.
A biztonságos keresés aktív állapotában a google megvédi a géped a káros weboldalak felkeresésétől.
Tehát a vírusos, vagy vírusgyanús oldalaktól, bármilyen kártevőktől, az adathalászoktól stb.
Tehát nem jelennek meg ilyen tartalmak a találati listában, amelyek megjelennek, azokat sem engedi csak úgy megnyitni. Ha rákattintasz a linkre, akkor egy figyelmeztetést hoz be, ahol leírja, hogy az oldal meglátogatása veszélyes, s vagy nem is enged tovább lépni, vagy kivételként fel kell venned egy listára.
Ha ezt megteszed, ne csodálkozz, ha összeomlik a géped, esetleg tönkre megy, a bankszámládról leemelnek pénzt, zombi lesz a géped, és más egyéb kár ér.
A te döntésed volt.
viszont kapcsolási rajzokat sem engedi..
valahogyan vissza kellene állítanom, de hogyan...
Újra leírom: az oldal nem biztonságos. Teljesen mindegy ebből a szempontból, mi a tartalma.
Konkrétan melyik oldalról van szó, melyik böngészőt használod, és melyik keresőmotort?
Igen értem, de a tegnapi napon meg tudtam nézni , amit ma már nem enged..
Szerintem a Net lesz a ludas..oda kell majd szólnom, mert azok tilthattak le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!