Ki volt Vecsei H. Miklós menyasszonya?
Figyelt kérdés
Most találtam egy cikket, amiben ezt írja:
Meg szeretnél nősülni? - Meg szerettem volna nagyon, volt egy menyasszonyom, de most nem szeretnék. Egyáltalán nem tudom elképzelni magam egy lagzin.
2019. febr. 18. 21:58
1/12 anonim válasza:
Trokán Nóra, de vele néhány éve szakítottak, most már más a párja
3/12 anonim válasza:
Úgy hallottam, hogy Miklós megkérte az ő kezét is már, de nem tudom mennyire valós...már Pannét
4/12 anonim válasza:
Pannával kb most egy hónapja nincsenek együtt
6/12 anonim válasza:
ideig óráig...biztos nem végleges most se
7/12 anonim válasza:
Nem tartott sokáig, úgy hallottam megint együtt vannak!:)
8/12 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy egyébként eddig is együtt voltak, csak olykor mosolyszünetet tartanak?
(Én nem ismerem őket, csak most tévedtem véletlen erre a kérdésre.)
9/12 anonim válasza:
én a húgát ismerem, ha szóbajön Hasi már csak úgy fogalmaz, hogy "most nincs Panna/most van Panna"... fura mondjuk, hogy ennyi idősen nem látják be, hogy működik e egy kapcsolat hosszú távon vagy nem.
10/12 anonim válasza:
A poket és rendezvényen ott voltak mindketten de azt nem tudom, hogy együtt vagy külön vannak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!