Miért van az hogy a nyalis emberek elérnek mindent?
Figyelt kérdés
Pl:van nem egy ismim aki nyalizik,és őt mindíg meghosszabítják,és aki rendesen dolgozik/dolgozott annak meg felmodanak(hogy nem kapnak rá támogatást,és megvan a 200napja).De aki ott van már kb 2-3éve.
Komolyan mondom már mindenhova a nyalis emberek kellenek,azok a jók.De miben?Egyáltalán hogyan kell nyalizni??
2010. júl. 1. 18:04
1/3 anonim válasza:
Talán mert a vezetők is emberek. Ne mond, hogy neked nem imponálna, ha valaki "nyalna" neked.
2/3 anonim válasza:
Nem tudom mire jó,de sok a manipulálható ember az biztos.
A legtöbb nyalis ember viszont utálat tárgya lesz szóval az sem jobb, ha lesüllyedsz az ő szintjükre.:D
Ez valahogy mindig is így volt,ez ellen nem lehet semmit sem tenni szerintem:/.
3/3 anonim válasza:
Én pl. már próbáltam nyalizni, de sosem jött össze. Úgy látszik, nekem nem megy. Lehet, hogy ez is emberfüggő!?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!