Jelenleg milyen gondjaid és problémáid vannak?
akkor jó nektek,egyébként meg első válaszoló,ha nem tudnád azért van ez az oldal,hogy kérdezzünk....
és különben is névtelen
Hasonló mint a másodiknak.. Csak nekem kb 11-12ig kellene valahogy elfoglalnom magam hogy ne gondoljak arra.. akkor kapok telefont ugyanis, 2 hónap után.
Tudom, nem a legsúlyosabb probléma, van ennél nagyobb is, de azt nem írnám le. Ez is épp eléggé kibírhatatlan :||||
Hát van sok...
Hogy mondjam el apunak,hogy van barátom,mert ha elmondom és apu visszamegy munkába,akkor anyu szét alázz..XD köbö..
Semmilyennek tartom az életemet.Utálom magamat.A külsőmeg főleg.Teljes önbizalomhiányban szenvedek és ez kihat mindenre.
Vannak barátaim de egyik sem akar velem találkozni.Széthullot a régiek közt a barátság,így már nem érzem magam teljes embernek.Unalmasnak találom az életemet bár tennem kéne ellene de nem tudom mit:/.
Nagyjából ennyi....
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!