Nem értem. Mire volt neki ez jó? Nevetséges. :D
Halii.
Szóval lehet kicsit hosszú lesz,de csak így sikerül elmagyarázni.
14 éves vagyok és lány.
Tökjól megvagyok a barátnőimmel szinte mindennap együtt vagyunk kosarazni stb...,imádok Hip-hop-ot táncolni, imádok énekelni,kosarazni,nem vagyok flegma,nem tévesztem össze a kecskét meg a kutyát ú.hIQ-m is a helyén van,nem dohányzom,nem füvezem,nem iszom. Szóval nem tudom mi baja volt...most kezdődik a történet...
Tnap előtt egy haverunk elhozta magával a haverját...
És persze rámszállt -.-"
Mondtam neki,hogy bocs,de 14 évesen nem igazán szeretnék még barátot,meg h nem igazán érdekelnek még a fiúk (nem vok lezbikus),és hát azt mondta,hogy megérti.
Másnap visszahallottam,hogy ezt mondta másoknak rólam :
Mesevilágban élő kis lezbikus csicska és nagyon dedós... ráadásul azzal fejezte be a mondatát h : különben nem is érdekelt,mert nem szőke!!!
Nahh én ezen ki akadtam és még ő vt felháborodva h nekem nem tetszett...
Most én fogom fel ilyen tragikusan v egy hüle f*szfej?
xD
értem és köszi!
csak mert már gondoltam rá,h én vok a hülye...
nemtom lehet h a düh ugatott belőle,mert nem másztam rá...
biztos megszokta h minden lányt megkap.
és köszi :)
Mivel nem tud veled villogni, hogy az övé vagy, így úgy állítja be a dolgokat, hogy az ő malmára hajtódjon a víz..
nem veled van agond.Végre egy normálisan gondolkodó tini.
Nem a te hibád, jobb is, hogy nem álltál le vele, mert egy kétszínű majom.
És 14 évesen már simán lehet egy lánynak barátja, feltéve, ha beleszeret valakibe. Csak tudni kell, hol a határ, gondolom, nem kell részleteznem, miért.
:))))
hát elég gyerekes vagy amint látom az írásodból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!