12 óra munkát naponta hogyan lehet kibírni?
Még sehol nem dolgoztam egy percet sem. Nemsoká kezdek egy helyen ahol 12 órát végig kell állni egy dögmeleg helyen és néha cipekedni is kell.
Valami tipp hogyan éljem túl, mert gondolom ha megszokom utánna nincs gond. De ugye épp elég kibírni az első heteket.. De mit tegyek hogy biztosan kibírjam és minnél előbb megszokjam?
Az a baj hogy itt vidéken nincs jobb. Ami napi 8 óra meló az olyan hogy max 50 nettóba és az is egy óra utazás.
És valjuk be, 50 ezerből egy ember sem él meg...
Meg bevállalnám én a 12-16 órát is próba szerencse alapon de az a baj hogy ezt csak akkor ha egyszerű, könnyű a meló.
Mert hiába vagyok 22 éves fiú, 50 kilós testsúllyal, rossz immunrendszerrel a nehéz fizikai munkát nem tudok végezni.
Pl futószalag melletti cimkézés stb lehetne az én kategóriám. Abba nem szakadnék meg és talán a lábam is megszokná.
Amúgy gépész a szakmám, frissen végzett pályakezdő lennék de hiába van róla bizonyítványom, tudom hogy nem értek hozzá, a tanárok is csak azért adták meg mert "jógyerek" voltam. Semmi mutyi, csak látták hogy nem ártok a légynek sem... De hogy gondolkodni meg számolni nem tudok illetve nem is akarok az itt a gond, elég lassú a felfogásom és így meg komolyabb helyre nem merek elmenni.
Ui: a láb mindenképp meg tudja szokni az állómunkát?
hozzáállás kérdése. ha van motiválóerő például pénz , vagy valami , pl jogsi amit le szeretnél rakni a pénzedből , vvagy valami , akkor az tudja motiválni az embert . én dolgoztam már volt hogy 16 órát . szakácsként . elárulom a konyhán nincs ülőhely :S de a tököm tele lett vele , mert kevesett fizetett és szabadságom se volt , meg semmi , ezért ma már csak 8 órát dolgozom egy faüzemben , ahol a 8 órábol 15 rercre leülhetek kajaidőben egy fejtetőre álított vödörre enni . a többi 7 óra 45 percben meg fahasábokkal futkozok különféle raklapokhoz , meg emelvényekre mászok fel , meg pakolom szépen rendezetten a faanyagot raklapra , és mindennap büdös , koszos vagyok és a maradé szabadidőmben mást sem csinálok , mint pihenek , de kibirom , bármilyen nehéz , mert tudom , hogy szarabb , ha az embernek nincs munkálya és nincs pénze . ki lehet birni a 12 órát is simán , megoldod , lehet nem is lesz olyan vészes , mint amilyenek gondolod . mag minden melóhelyen vannak események , amik érdekesssé varázsolják a napot :D én szórítok neked , sok sikert
22/f
Figyelj próbáld meg akkor ha nincs jobb és nem is mersz komolyabbat vállalni! Aztán még mindig otthagyhatod! (Ha nagyon rossz). Kitartást és sok sikert hozzás!
Aki "hasonló" munkát végzett...(az voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!