Xanax túladagolásban meglehet halni?
Figyelt kérdés
Egy barátom nemrég halt meg ... mindenki azt hiszi ,hogy természetes módon halt meg ,de én jól ismertem. Azedett 1mg-s xanaxot és depressziós is volt . Legutoljára mikor nála voltam két doboz xanax volt az asztalán ami összvisz 60 tabletta. Túl adagolhatta magát? Normális válaszokat kérek!2019. febr. 11. 18:25
2/5 anonim válasza:
Ha iszik rá alkoholt is akkor akár pár darabba is belehalHat.
3/5 anonim válasza:
Ezt elvileg a boncolás kiderítette.
Ha te tetted fel a másik öngyilkosos kérdést is, a vonatosat, akkor olvasd el, amit ott írtam.
4/5 anonim válasza:
Hát egy olyan 30-40 darab kell hogy meghalj.
5/5 D0zy válasza:
Simán!
Lil Peep is abban halt meg, szóval azért ne tolj be túl sokat. És alkohollal keverve még nagyobb az esélye, hogy meghalsz (növeli a hatást, és meg is fulladhatsz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!