Hol tudom eladni minél gyorsabban a már nem használt, jó állapotú lovas könyveimet?
Figyelt kérdés
Minél hamarabb szeretnék elvállni tőlük, mivel már nincs rá szükségem és csak a helyet fogalják.
Ki nem dobnám, elég jó könyvrk, pár szát forintért eladnám darabját..
Esetleg ötlet hol tudnám sikeresen eladni ezeket?🙂
2019. febr. 9. 12:51
1/3 anonim válasza:
Tedd fel őket a Vaterára. :)
Én mindig ott szoktam megnézni először, ha könyvet keresek (meg igazából bármit, ami nehezebben beszerezhető vagy spécibb).
Az fontos, hogy jól kategorizáld be a dolgokat, hogy könnyen megtalálja, akit érdekelhet. :)
Remélem tudtam segíteni.
2/3 anonim válasza:
Az antikvarium.hu oldalon megnézheted, beveszik-e - bár ott csak vásárlás esetén számítják be, pénzt nem adnak, de hátha kell valami.
A paci.hu/forum oldalon is van eladó könyvek topik.
3/3 Nindzsaaa válasza:
Ha esetleg még meg van facebookon van egy csomó olyan csoport ahol használt dolgokat tudsz eladni mi is így szoktuk eladni a mindenféle jatékokat amire már nijcs szükség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!