Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » TRND oldalon hányadik jelentke...

TRND oldalon hányadik jelentkezésnél kerültetek be egy-egy projektbe? Egyáltalán, mitől lesz alkalmas valaki arra, hogy bekerüljön?

Figyelt kérdés

Már rengetegszer jelentkeztem (a kávékapszula kivételével mindenre), mivel több kisgyermekem is van, rengeteg anyukát ismerek és szívesen véleményezek online is, tökéletes alanya lehettem volna több babás projektnek is, mégsem kerültem még be egyikbe sem az elmúlt 1,5 évben, sőt, nem babásokba se. :(

Ezzel szemben olyanokat válogatnak be, aki Facebookon árusítja később a tesztelésre kapott bébiételeket, pelusokat stb. Hiába jelentik többen a trnd-nek, mert utána megint beválogatják őket, megint eladják az ingyen, tesztelésre kapott termékeket, engem meg soha nem választanak. Tudom, hátrány, hogy nincsen blogom/vlogom, de annak a gyerekkori barátnőmnek sem, aki bekerült a Lenor tesztelésbe.

2019. febr. 6. 11:31
1 2
 11/12 Enominex válasza:
Most regisztráltam nemrég az oldalra és hogyha esetleg bekerül valaki a tesztelésre akkor a csomagért kell fizetni? Értem én hogy ingyenes és hogy a véleményt és a termék terjesztését részesítik előnyben viszont arról nem írnak sehol semmit hogy a postaköltséget ki állja?
2021. nov. 22. 16:01
 12/12 anonim válasza:
Szerintem azt is ők állják...
2021. nov. 25. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!