Miért nem félek? Lent a leírás
Nah szal az van hogy egyáltalán nem félek a horror filmektől pl tegnap este 10 kor kezdtük el nézni a spanokkal a túlvilág szülöttét mindenki be volt fosva én meg volt olyan rész mikor halálra röhögtem magam.. de még 1 horror film se volt pedig már láttam jó párat!meg van itt egy gyár féleség ahol én lakom már nagyon rég bezárták nappal ott szogtunk benne csavarogni kialkítottunk ott 1 kis "bunkert" de este senki se mer ott maradni pedig én még ott is aludnák de be vannak fosva.. nah és még1 sztori mondtam nekik valamelyik nap hogy idézzünk szellemet ők nem mertek.. én simán csinálnám..
lehet hogy én vagyok a hülye? f/16
You are my hero!
Megvédesz a gonosz kis törpéktől, ugye?=S
Amúgy, persze, vannak nem annyira félősek, meg olyanok, akik mindentől félnek. Szerintem kitalálod melyik csoportba tartozol. :)
Én nem szoktam horrorfilmet nézni, nem azért, mert félnék, csak épp nem látom semmi értelmét, hogy másfél órán keresztül valaki hirtelen megjelenik, amikor megfordul az ember, kicsit erőltetettek már.
Én sem félek, csak..
Nem bánom, ha van mögöttük valami elmés sztori is:D
Én is ilyen vagyok :D
Mindenki jajgat, "úristen, mi lesz velünk" én meg röhögök, hogy milyen fejet vág ez, meg az, stb. :)
Egyszer volt, hogy nagyon piros volt a telihold. De nem narancs, emilyen néha-néha szokott lenni, hanem rendes vörös. Haverjaim már reszketnek, úgy mondták nekemis, hogy nézz már fel... Nem is érdekelt. Mentünk hazafele(temetőn át) és mondták, hogy ők át nem mennek, inkább gyalogolna x km-t.
Komolyan, mitől félnek? Felkel a nagypapa, vagy mi? :D
14/L
jó nektek. amúgy én szeretem a horrorfilmeket, de csak addig, amég meg nem nézek egyet, nem láttam még sokat, de utána mindig sokáig tart a hatásuk :)
ezek szerint csak én vagyok ilyen nyámnyila...=D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!