Hogyan tudnám elérni, hogy fogszabályzós legyek?
Sziasztok:)
Mostanában nagyon megtetszett nekem ez a fogszabis dolog,és rájöttem,hogy énis szeretnék tehát az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudnám elérni,hogy fogszabályzós legyek?
Az összes fogam természetesen csontfog
és a fogamról még annyit tudnák mondani,hogy nem a leg elhanyagoltabb fogsorom van de nem is a legszebb...
kicsit sárgás tehát nem fehér (tudom ez nem számít).
Egy fogam tömve van és egy lyukas fogam van.
Van 1-2 görbe fogam is...
Szerintetek lehetek fogszabis?
Hidd el nekem,nem olyan jo dolog ez
Nekem nem az hogy tetszett mert tényleg kellett fogszabalyzo ,csak hogy nem annyiból állt h fel teszi az orvos legalább is,én azt hittem h csak vissza húzza a fogaimat a normalis helyükre nem az hogy húzni kell meg harapás emelot hordanom stb stb...
Na de moss fogat h ne legyen sárga a fogad
Nekem se hófehérek de olyan természetes színűk van
Lyukas fogadat csináltad meg mielott meg nagyobb baj lenne
Menj el egy jo fogorvoshoz majd ő megállapítja h kell e fogszabalyzo
Pl unokanoveremnek elol kicsit kuszak a fogai,de csak akkor látni ha nagyon közel hajolsz hozza és bele nézel a szajaba
Noss ő is elment h legyen fogszabija de az orvos azt mondta h ő nem tetettné fel az ő helyében
És szerintem se volt rá szüksége mert ot nem zavarta és nem volt olyan feltűnő h fujj ha rá nézel
Neki ez olyan egyediseget és önmagát adta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!