Hogyan lehetek halhatatlan tömeggyilkos? (mint pl Jason Vooorhes)
mert tetszik ez a szerep! jason a példaképem
szeretném őt követni
Két útja is van hogy álmod teljesüljön. Vagy vedd meg az idei főiskolai felvételi tájékoztatót, és keresd ki a Halhatatlan Tömeggyilkos szakokat, aztán válassz egy megfelelőt. Nem nagy a követelmény: 1-es iq, rondának kell lenni, meg benga nagynak. Ott megtanítonak aprítóbárddal, fűrészekkel szeletelni, hörögni, nyúzni, maszkot varrni, esetleg ha (felveszed a tantárgyat plusz órának) feltámadni is.
Vagy ha simán azt akarod hogy féljenek töled, meg vért akarsz és szenvedést menj fogorvosnak. Oda picit több pont kell a felvételihez.
Az előttem kettővel válaszoló teljesen kimerítő választ adott, de én még kiegészíteném annyival, hogy ha teljesen biztosra akarsz menni, előtte darabold, majd szögezd fel saját magad, így egyenes út vezet a halhatatlanság felé. Én már csak tudom, mert mostanság én vagyok a Fekete Lagúna Szörnye...
xInis_Monax
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!