Mennyi esélyem van fogászati asszisztens/klinikai fogászati higiénikus szakmával elhelyezkedni?
Sziasztok!
20éves vagyok és egy szakkgimnáziumi érettségim van.Közazdaságot tanultam de nem igazán szerettem meg sőt..egyáltalán nem az erősségem ezért úgy gondolom nem lennék jó munkaerő ebben a szakmában.Az okj-s képzések közül a fogaszati asszisztens és az ehhez kapcsolódó klinikai fogászati higiénikus tetszett a legjobban.Ezt még szívesen is csinálnám.Alaposabban utána jártam a dolgoknak.Sokan azt mondják nehéz,de engem még ez sem riaszt el ettőlmert mindenhez sokat kell tanulni.Az egyetlen problémám a szakmai telítettség legalábbis én ezt hallottam.Van még valamennyi esélyem,hogy elhelyezkedjek ezen a területen?Vagy pénz és idő kidobás? Nagyon beleéltem magam hogy végre találtam valamit ami tetszik :( A válaszokat előre is köszönöm!
Itt az egyébben semmi.
A karrier kategóriában már jóval több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!