Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért álmodok rosszat ha...

Miért álmodok rosszat ha oldalt fekve alszom?

Figyelt kérdés
Kiskoromban mindig oldaltfekve aludtam es nagyon sok rémálmom volt. Mióta háton fekszek soha nincs rémálmom, ha emlekszem az almaimra akkor azok is csak jók. Viszont akárhányszor oldaltfekve alszom el ismét rémálmom lesz. Nagyon szeretek úgy aludni, gyorsabban elalszom de nagyon félek ezektől az almoktol. Mit lehet ezzel csinalni, mi az oka?
2019. jan. 31. 20:54
 1/3 anonim válasza:
27%
Ekkora faxságot nm mostanaban hallottam😅 próbáld meg hason. Vagy ne aludj többet oldalt 😪
2019. jan. 31. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem nevezném akkora hülyeségnek, amit írtál, egy időben nekem is problémás volt - nagyon régen - az oldalon fekve alvás. Ha bal oldaladon alszol - elméletben - kissé nyomhatod a szíved, de ha jobb oldaladon is előfordul ez, akkor valószínűleg egy-két előfordulás (rossz egybeesés) miatt, az rögzült a tudatodban, hogy ha így alszol, akkor rémálmaid lesznek, az agy pedig - mivel azt hiszi ez a kívánságod - teljesíti is. Tehát egyfajta rossz beidegződés rögzülése.

Mielőtt elalszol - akár oldalt fekve - képzeld el magadnak, hogy most csak szépeket álmodsz. Lehet, elsőre nem sikerül, de minél többet gyakorlod, annál automatikusabb lesz végül. Ha valamitől félsz, saját magad programozod be a rossz, rémséges álmokba!

Egyébként az egész alvás folyamán forgolódunk mivel a vázizmaink csak így tudnak teljesen pihenni, plusz állandóan egy oldalon fekve a vérkeringés is elzáródhat, és ez az izmoknak sem tesz jót.

2019. jan. 31. 23:07
 3/3 anonim válasza:
45%
Azt sem tudod melyik oldalt fexik.. másik felen tüdő akk meg o2 hiany, azért rossz... ne kajáud tele magad este ez is igaz nehogy fájjon a hasad és rosszat álmodj....😨😨😨
2019. jan. 31. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!