Miközben napoztok mivel foglaljátok le magatokat?
Figyelt kérdés
Én közben zenét hallgatok, olvasok, vagy rejtvényt fejtek de már néha kezdem unni viszont nem barnulok olyan gyorsan tehát még egy párszor ki kell mennem...Ti mit csináltok még?? :D2010. jún. 30. 15:37
2/8 anonim válasza:
Nem szoktam napozni..de én pl tennék új zenét a telomra vagy az mp3-ra. Vagy csukd be a szemed és álmodozz.:)
3/8 anonim válasza:
Olvasok, zenét hallgatok, vagy egyszerűen csak becsukom a szemem, és nem gondolok semmire, élvezem a napsütést.
5/8 anonim válasza:
nem napozok, elég sokat vagyok a napon munka közeben.
6/8 A kérdező kommentje:
1. válaszoló...hát ez megmutatja az agyi szintedet.
többieknek köszi:)
2010. jún. 30. 16:12
7/8 anonim válasza:
tv-t nézek, zenét hallgatok, magazinokat olvasok, esetleg alszok :D de az sosincs betervezve xD
8/8 anonim válasza:
meditálj (100tól 1-ig számolj el, megnyugtat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!