Mi az amit nem mertetek megtenni az életben? Vagy megvolt a lehetőség de nem éltetek vele? Mit bántatok meg?
Figyelt kérdés
Ha visszamehetnétek az időben mit csinálnátok másképp?
L
2019. jan. 30. 16:15
1/4 anonim válasza:
Én rengeteg lehetőséget elszalasztottam,van amelyiket megbántam,de van amelyiket nem. F
2/4 anonim válasza:
Én erre azt szoktam mondani, hogy minden jó úgy, ahogy akkor történt. Okkal tettem és nem tettem dolgokat. Az élet sokszor meggyötör, de tanít, megerősít, és jobbá tesz. A múltban elkövetett hibáktól lettem az, aki most vagyok. Felesleges olyan dolgokon rágódni, amin változtatni nem lehet. A jelenért, jövőért viszont még tudsz tenni. :)
3/4 anonim válasza:
Soha életemben nem mertem csalni, soha nem mertem hazudni, nem mertem másokat becsapni, soha nem mertem másokat megkárosítani, pedig sokszor ott volt a lehetőség és mégsem éltem vele. Vajon miért?
Kérdésed, hogy mit bántatok meg? Parafrázisokkal el tudnám mondani, de minek?
"Ha visszamehetnétek az időben" - kérdezed -, a kérdés értelmetlen, ugyanis a "HA"-val kezdődő mondatoknak semmi értelme, mert már úgysem tudsz semmin sem változtatni. Akkor miért is kellene ezen gondolkodni?
F
4/4 anonim válasza:
Semmilyen extrém sportot nem merek kipróbálni (még a bungee jumpingot sem, víz felett), mert félek, hogy hátha épp akkor üt be valamilyen technikai probléma. Repülőn még sosem utaztam és nem is áll szándékomban. Nem csak a műszaki hibáktól, de a terroristáktól, vagy az olyan tébolyult pilótáktól is tartok, mint pl. Andreas Lubitz. Ha netán mégis muszáj lenne felülnöm, az egész utat végigszoronganám, és ha végül szerencsésen földet érnék, megfogadnám, hogy ez volt az első és egyben utolsó alkalom. Autóban, vonaton és hajón viszont egyáltalán nem félek, így többnyire ezeken szoktam utazni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!