Obito vs Kakashi?
Sziasztok, egy olyan személyt keresek aki válaszol ezekre a kérdéseiimre.
Ki a jobb/erősebb obito vagy kakashi? Ki miben a jobb? Obito hagyta magát amikor kakashi át szúrta azt a micsodat a szivén?
Válaszokat előre is thx.
Nem sok shounen animét láttam (max 3-at talán), ezért a motiváció köznapi jelentését vettem figyelembe, aminek tekintetében Obito igenis motivált volt. Lehet hogy ez a "cselekvésre késztető tényező" alapjában téves volt, illetve abból a gyengeségből fakadt, hogy nem tudja elengedni Rint, de attól még létezett.
Másrészt, a háború pont elég indok arra hogy valakit kifordítson önmagából. Nagato is a háború szörnyűségei miatt döntött úgy hogy félembe taszítja a világot, és arra használja a bijuuk erejét hogy ezzel békét teremtsen, még ha csak rövid ideig is. Ahogy elöbb is írtam, Obito hitt abban amit tett, vagyis hogy a világnak, valamint önmagának is jót tesz azzal ha mindenkit örök genjutsuba ejt. Ez volt a tettei mozgatórugója, és a saját logikája szerint ő volt a jó fiú a történetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!