Media Marktban CD vásárlás? Több lent
Szia!
Rákerestem az oldalra, és az én olvasatomban az 1 hónapon belül azt jelenti, hogy 30 napon belül megszerzik, amit szeretnél. Ami lehet 1-2 hét, de akár 20-25 nap is. Gondolom valahonnan berendelik, vagy másik áruházukból hozzák, akkor rövidebb az idő.
Azt néztem, hogy amiket felsoroltál, ott is egyedi rendelések vannak, pl. a Panic! At the disco-ra nekem csak vinyl nagylemezeket, LP-ket dobott ki, CD-t nem.
Plusz ott 2 hónap a rendelkezésre állási idő némelyiknél.
Viszont a My Chemical Romance mind CD és ha valamelyikre rányomsz, akkor van track lista, amibe bele is hallgathatsz:
Viszont meg jegyzik az árnál, hogy ez online ár, ami valószínűleg kedvezményes. És van 899 Ft szállítási díj.
Ha bemész valamelyik üzletükbe, akkor ami éppen raktáron-az üzletben van, azonnal megveheted. De amire azt írták, 1 vagy 2 hónapon belül az online felületen, azok nyilván nincsenek meg.
Viszont láttam még olyat is, hogy kívánság lista - szintén a linken láthatod -, így egyedi kéréseket is teljesítenek, ha tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!