Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha választanod kellene,...

Ha választanod kellene, melyiknek az életét mentenéd meg? A kutyádét vagy a párodét?

Figyelt kérdés

2019. jan. 27. 01:04
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Ez mekkora hülye kérdés!
2019. jan. 27. 03:23
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
Ez mekkora hülye kérdés!Te nő vagy vagy pasi?
2019. jan. 27. 03:24
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Nyilván a páromét de megpróbálnék mind a kettőn segíteni.
2019. jan. 27. 03:28
 4/8 anonim ***** válasza:
45%
"Te nő vagy vagy pasi?" -egyik sem, nyilvánvaló, hogy ő a kutya. vau
2019. jan. 27. 07:14
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Értelmes kérdésed alapján, ha te lennél a párom, akkor a KUTYÁMÉT!
2019. jan. 27. 08:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Se párom, se kutyám nincs:(
2019. jan. 27. 14:58
 7/8 A kérdező kommentje:
pont ezért írtam ki a kérdést, mert olvastam egy kérdést, amiben a kutyáját több hozzászóló nagyobbra értékelte, mint a párját! Én egyértelműen a páromat választanám
2019. jan. 27. 15:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nincsenek spéci körülmények, akkor nyilván a párja fontos az embernek, - akár milyen fájdalmas is, de kutyát tudsz még vásárolni, örökbe fogadni kutyamenhelyről és az élete is klasszisokkal rövidebb, mint általában egy emberé, de könnyebb elengedni, mint egy szeretett embert. De lehet ezt is csűrni-csavarni a környezet sajátosságainak ismeretében. Ha Svájcban kerülsz olyan helyzetbe, hogy egy bernáthegyit és a párodat temeti be a lavina, akkor is a párodat mentenéd először, - gondolom, véletlenül sem a kutyát, amely olyan helyre is bemegy a párodért, ahová neked esélyed sincs eljutni belátható időn belül.
2019. jan. 27. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!