Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az hogyha ezen az...

Miért van az hogyha ezen az oldalon valaki segítséget kér a céljai elérésében általában ilyen válaszokat kap?

Figyelt kérdés
Mint pl.:"úgy sincs rá elég pénzed"(úgy hogy nem is tudnak semmit a kérdező anyagi helyzetéről), vagy "ha még ezt sem tudod akkor ne is kezdj bele"(szerintetek pl. egy híres gitáros úgy született hogy tudott gitározni?)meg "biztos nincs tehetséged hozzá","Majd kinövöd"(hogyha a kérdező fiatalabb.)Miért kell mindenkit így lelombozni?

2019. jan. 26. 10:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek azért szidják azt aki hűlye kérdéseket teszen fel,mert gondólják hogy ha le fikázzák akkor attol okosabb lessz a kérdező.

Pl:van nekem egy barátom aki állandoan hűlye kérdéseket teszen fel nekem,Én szidni kezdem és ő nem teszen fel hűlye"kérdéseket,Én azt hiszem hogy ebből tanult,de ez egyáltalán nem igaz,ha valakit szidnak amiért hűlyén teszem fel egy kérdést,(Az meg bántodik,meg sértődik,És szégyelletébe nem teszen fel hűlye kérdést ami nem őn szántábol van hanem nem biztos benne),gondolom a fogalmazást és a logikát mindenki érti.

Ugy hogy ha valaki nem biztos valamiben,és kiirja a "gyakorin"És hűlyén teszi fel a kérdést,akkor a válaszolók rögtön szidják,mivel azt hiszik a kérdése alapján hogy hűlye",Vagy gunyolódásból irta ki a kérdező.

Ha hűlyén hangzik valami nem szidni kell a másikat,inkább ujra kell kérdezni és segiteni neki hogy jobban kifejezze magát és ez által érthetöbb legyen a kérdés.

Nekem is volt olyan csak (élőben hogy kérdeztem valamit a barátaimtol,csak nagyon hűlyén",ők ujra kérdezték hogy mit akarok mondani És én mondtam hogy ezzel és ezzel"kapcsolatosan végűl közös evezőre jutodtúnk és normális választ kaptam rá.

2019. márc. 15. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!