Egy nagy nulla vagyok! Mit csináljak?
Rossz kedvem sosincs,nincs semmihez erőm,le akarok fogyni,de nincs hozzá erőm,kitartásom,gyámoltalan vagyok,nem merek egyedül elintézni a dolgaimat.Egész nap csak itthon vagyok,és nem csinálok semmit.Önbizalmam egyáltalán nincs,rondának és kövérnek látom magam.Sajnos van egy betegségem is,ami miatt nincs életkedvem semmihez.Mindenki olyan jól érzi magát,csak én vagyok ilyen sz*rul a nyáron.Már lassan kezdem megutálni a jó időt,a jókedvű embereket.Pedig olyan jó lenne,ha nem lenne semmi gondom,jó kedvem lenne,szép lennék,mennék a barátnőimmel bulizni,jól érezném magam,de nem megy:(
16/L
Hello!
Hát, nem túl fényes a helyzet az írásod alapján.
De némiképp én is így érzek én is 16/l vagyok, én is szeretnék lefogyni, mert nem érzem jól magam a bőrömben, de nekem sincs hozzá erőm.. Én általában minden nyár elején elhatározom, aztán sose sikerül.. De hátha majd most..:D Drukkoljunk egymásnak.:) Amúgy attól függetlenül, hogy sok mindenben klappolunk egymással, én azért nem érzek így.. Én egészen elvagyok, találkozok a barátnőmmel, vásárlunk, stb.. Bár bulizni én sem járok.
Bocsi, nem tudtam értelmeset írni, de szerintem találj ki valamit unaloműzésre, én is szoktam néha otthon ülni, erre én azt okkumláltam ki, hogy nyelvet tanulok :) Szóvalj kezdj magaddal valamit, ha nyáron normálisan tanulok, akkor lehet, hogy év elején letudom majd tenni németből az alapfokút, a sikerélmény pedig neked sem ártana.. :)
Remélem találsz egy értelmes sort a szövegem közül, amivel segíthetek Neked! :)
Big girl you are beautyful!!!!!!!
........... Nem az számít hogy hogy nézel ki, hanem hogy te milyennek látod magad és hogy jól érzed-e magad a bőrödbe. Engem alap helyes srácnak tartanak és én is így látom magam..... de nem érzem magam senkinél se különbnek. Rengeteg duci lány barátom van akiket szintén zavar (persze nem mondják) de megpróbálják magukat elfogani olyannak amilyenek és ezért tudnak teljes életet élni. Ne szégyeld a tested, mert akár tetszik, akár nem az TE vagy.... a tükör nem hazudik. A betegségedről viszont nem tehetsz, van egy ismerősöm akinek kb 5-6 éve van hátra (gondolom és remélem a tiéd nem ilyen súlyos) és boldogan éli az életét, mert tudja hogy nem lessz jobb ha elmenekül a világ elől, sőttt..... Sajnálom hogy ilyen borúsan látod az életet, remélem csak túlzol. De ha ez valóban így van akkor keress segítséget (pszichológus). Nem szégyen az a mai világba, olyan emberek is járnak akiből ki se néznéd. Próbálj meg valami munkát szerezni a nyárra, az biztos sokat segítene. Jó legyél...... szia. 19/f
Én is mindig eltervezem, hogy nyár elején kicsit jobban odafigyelek magamra, mint mondjuk télen. A tornázást meguntam, ezért elkezdtem táncolni :) A kedvemet is feldobja, és egy kiadós "edzéssel" igen jó eredményt lehet elérni.
Egyébként én is 16L vagyok, és pont most van 2hete, hogy egyszerűen semmihez sincs kedvem.. igaz, én eljárok a barátnőimmel, és bulizni is, de ha az egyik napom jó, akkor tuti, hogy a másik rossz lesz..olyankor megpróbálom magam felvidítani valahogy :) zenét hallgatok, kutyázok, tv-zek, ilyesmi :)
Tudom, hogy nem volt valami nagy tanács, de remélem, azért valamit segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!