Öröklès hitel ès e hasonlók èrdemes belekezdeni?
Szóval hogyan is kezdjem...
Nèmetországban èlek èdesapám első házasságából èn vagyok a leg idősebb(fiú) gyerek.
Ez mellett van egy èdes testvèrem is (húgom) aki 13 èves.(Ő Szerbiában èl èdes anyámmal)
Szülők el váltal ès lett 2 új húgom egyik 10 másik 3 èves!
Ide költöztek 5 ève ès nagyon hajszolja fater hogy jőjjek ide jőjjek ide jobb lessz ezzel nincs is gond meg is törtènt itt lakok velük jelen pillanatban munkám van ès keresek stb...
Mostohákkal nincsen semmi gond nem is vagyunk túl jóban de nem is vitatkozunk normálisak vagyunk egymással de meg látszik hogy hát egyèrtelműen a sajátjának adja a szebb kenyere(pèlda) ...
Felesège lassan munkába szeretne álni mivel a baba lassan majd kezd oviba menni így lehetsèges lessz a meló neki..
Jelen pillanatban egy családi házat bèrelünk de újítani szeretnènk...
Egy jó idelye ezen gondolkozunk hogy mèg is csak jó lenne itt venni egy házat nagy szèp házak vannak erre jó áron 3 emeletes stb ès hát nekem is bejött a baba projekt így hát mèg is csak jó lenne egy nagyobb ház ahova majd a barátnőm(nemsokára felesègem) is kijöhetne èlni...
Ez által el gondolkozunk azon hogy felveszünk hitelt ès veszünk egy házat na de mi is itt a gond...
4 én vagyunk testvérek ès hát okè 3 an felvennènk a hitelt (èdesapám a Felesège meg èn) ami azt jelenti hogy 33,333% osztoznánk a házon ez szèp ès jó na de èrdemes-e belekezdeni vagy kockáztstni?
Már csak azèrt mert attól fèlek hogy ugye nem lehet tudni a korai elhalálozás elèg gyakori sajnos főleg egy dohányzó családban így elèggè fèlek attól hogy idővel egy elhalálozás esetèn a nyakamba szakadt èdesapám hitele esetlegesen elkaparják tőlem a részemet mert hát valójában nem sok a közös ès hát mèg is csak mindenki a sajátjának akarja a jobbat de nekem se lenne jó ha a nyakamba hulna xy 20-30 ezer eurós tartozás a banknak mert hát ugye megtehetik így is egy èleten át kellenefizetni a hitelt...
Abban szeretnèk segítsèget kèrni hogy szerintetek èrdemes-e belekezdeni, pár öröklődés törvènyt szeretnèk tudni ebben a családi esetben...
4 gyerek èn meg a tetesóm első házasságból.
2 gyerek a második házasságból ès hogy a mostoha örökölhet-e ès hogy hogyan működik pl èdesapám elhalálozásakor ez az egèsz...
Köszi előrre is :)
Pedig igaza van!
Arról nem beszélve, hogy a kategóriát sem találod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!