Középfokú nyelvvizsgára felkészülés céljából szeretnék német nyelvű olvasnivaló könyvet venni, mit ajánlanátok?
19 éves lány vagyok és mindig is hadilábon álltam a némettel, szeretnék végre túlleni ezen és letenni a nyelvvizsgát.
Arra gondoltam jó lenne gyakorlás gyanánt is, olvasni valami jó kis könyvet, ami azért valami "egyszerűbb" (pl.: nem éppen tele mindenféle nehéz szóval, szakkifejezésekkel stb...).
Nem szoktam könyvet olvasni, de talán már itt az ideje, biztos jó móka, akár ha szótárazni is kell olykor.😄
Szeretem egyébként a szomorú/trgaikus dolgokat, szeretek sírni az ilyeneken. (Hát na,kinek mi:D )
Szeretem a szerelmeses sztorikat is, főleg ha esetleg nem annyira klisés, de az se baj feltétlen.
Eddig animéket néztem évek óta, ezt sajnos német nyelven nem nagyon tehetem meg 😅😅 szóval szeretnék inkább könyvet olvasni.
Ha esetleg valaki tudna ajánlani valamit számomra azt megköszönném!!!
(Tudom....ott a google, de én kíváncsi vagyok esetleg saját tapasztalatra vagy véleményre is, remélem lesz valaki, aki tud segíteni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!