Regényt írok. Egy nevet valahogy nem tudok összehozni. Segítenél?
Figyelt kérdés
Már minden nevet kitaláltam, de egy valahogy nem jön össze... Angol név kellene, és a személyről néhány adat:
50 év körüli férfi, aki kissé komornyikosan néz ki, ilyen kisasszony szolgája féle...
_Külső:_
kissé őszes
magas
vékony
_Belső:_
engedelmes
kedves
határozott
szeretetteljes
segítőkész
Köszönök minden tippet! =)
2010. jún. 29. 15:23
11/14 anonim válasza:
Létezik ilyen név is, hogy Laurence, angol származású..., szerintem nagyon passzolna!
12/14 anonim válasza:
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon jó nevek! Az ilyen Albert és Alfred, valamint Harold stílusú nevekre gondoltam, csak kikapcsolt az agyam. :)
18. sz., Anglia a helyszín. A regény címe még nem biztos, sosem nevezem el rögtön az elején. Ráérek még. :)
2010. júl. 3. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!