Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki mondana csak egy jó...

Valaki mondana csak egy jó indokot, hogy miért ne vegyék be egy csomó tablettát és vessék véget az életemnek?

Figyelt kérdés

Folyton mosolygok, miközben belül haldoklom.Legyen annyi elég,hogy ez kb egy hónapja kezdődött.

Szerettem valakit,aki állítólag szeretett,de olyan könnyen túltette magát rajtam,mintha sosem történt volna.

Miért adta az élet?

Ha így elvette tőlem?

2019. jan. 13. 22:16
 1/7 anonim válasza:
Nem er annyit senki sem hogy megold magad miatta,readasul a lany vagy fiu megsem erdemelte hogy foglalkozz vele egy percet is...:)
2019. jan. 13. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Ennyitől úgyse halnál meg viszont másnap rohadtul fájna a fejed :D
2019. jan. 13. 22:19
 3/7 anonim válasza:
Mondd el mi a baj és már megérte életben maradnod. 🙂
2019. jan. 13. 22:26
 4/7 anonim válasza:
Azért mert az életeddel együtt annak a lehetöségét is elveszíted, hogy majd egyszer találkozol valaki olyannal aki annyira szeret téged mint amennyire te öt.
2019. jan. 14. 03:53
 5/7 anonim ***** válasza:
8%
Vedd be bátran a tablettáidat. A világ rendje az, hogy a gyenge elhullik, az erős életben marad. Ha te annyira gyenge vagy, hogy egy ilyen banális kis semmiség miatt meg akarod ölni, magad, csak rajta. Bár szerintem túl gyáva lennél hozzá.
2019. jan. 14. 09:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert ha sikerül, soha nem tudod meg, mi lett volna, ha......
2019. jan. 14. 17:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy jó indokot? Decemberben jön a Star Wars IX. epizódja a mozikba, én már nagyon várom. Remélem Kylo Ren és Rey összejön. :)
2019. jan. 22. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!