Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Olcsón lehet valami értelmeset...

Olcsón lehet valami értelmeset is vásárolni?

Figyelt kérdés
Próbáltam nézelődni interneten hogy hátha találok valami kis olcsó hasznos dolgot, de nagyjából 20 ezer forintig csak olyan termékeket találtam hogy tök jól néz ki ha bemegyek egy helyiségbe és az ott díszeleg, de amúgy teljesen felesleges és használhatatlan.

2019. jan. 13. 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Végy egy kiló sót! Nem drága, és az alábbi hasznai vannak:

-magas nátriumtartalma miatt alkalmas arra, hogy a vízháztartásodat egyensúlyban tartsa,

-télvíz idején havat, jeget olvaszt,

-és fülmelegítő zsák is készíthető belőle betegség esetére,

-katasztrófák, háború esetén nagy a csereértéke,

-alkalmas húsáru konzerválására,

-kiemeli az étel ízeit.

Ééés ez a csodaszer már kilencven forinttól elérhető!

2019. jan. 13. 11:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha az interneten nézelődök nyilván nem sóra van szükségem. Legalább is ha az internetről rendelek sót, akkor az azt jelenti hogy elég nagy mennyiségre van szükségem.
2019. jan. 13. 11:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Mit jelent számodra, hogy hasznos?
2019. jan. 13. 12:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Amit nem csak kitehetek az asztalomra, polcomra és nézegethetem hogy milyen szép hanem használni is tudom valamire. Például valami speciális jegyzettömb, ami kitűnik valamivel a többi közül, mert mondjuk elektronikus vagy valami amitől kicsit könnyebb az életem.
2019. jan. 13. 12:53
 5/7 mindentudó99 ***** válasza:
51%
Házi pálinka. Bár a neten nem igen találsz.
2019. jan. 13. 15:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Vegyél egy kisflexet mán!
2019. jan. 13. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Több csomag óvszert.
2019. jún. 18. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!