Ha valaki nyilvánosan sérteget, kínos helyzetbe hoz, ok nélkül, és ráadásul nincs igaza mit szoktatok csinálni?
Figyelt kérdés
Pl.: megverni? :D2019. jan. 12. 19:36
1/7 anonim válasza:
Szép nyugodtan bebizonyítom mindenki előtt, hogy nekem van igazam, majd megkérdem, hogy erre mit lép. Végül a képébe röhögök... :)
2/7 anonim válasza:
A bizonygatós részt kihagyom, csak röhögni szoktam. Néha meg is veregetem a vállát. Az megsemmisítőbb.
3/7 anonim válasza:
Az ilyet úgy megverem, nem ismer magára.
4/7 anonim válasza:
Kihagyom a nyugodtan meghallgatom a bizonygatás és a képen röhögés részt és szanaszét verem 😁😁😁
5/7 anonim válasza:
9:41
Ugyanezt szoktam én is. Hadd lássák, velem nem érdemes jampizni.
6/7 anonim válasza:
Feljelentheted rágalmazásért bizonyítékkal a kezedbe. Minek megverni, hogy utána te is csücsülj?
7/7 anonim válasza:
“-Mester! Mi a teljes nyugalom és harmónia titka?
-Az, hogy nem vitatkozol a hülyékkel...
-Mester! Szerintem ez nem így van...
- Igazad van...”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!