Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szeretitek nézni, ahogy a...

Szeretitek nézni, ahogy a bkv/volán/STB sofőrök integetnek egymásnak vagyinkább féltek, hogy nem figyel oda?

Figyelt kérdés
Az integetés még haggyán de nem egy volános a végállomáson beül a kocsmába és úgy indul vissza az utsó busszal... Én spec szeretem mikor kedélyes egy sofőr, no de azért ez túlzás. Nem egy utolsó buszon szeretném a halálomat halni. :D
2010. jún. 29. 11:23
 1/8 haggyámán ***** válasza:
Én imádom nézni, ahogy intenek egymásnak. =D
2010. jún. 29. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Vajon a metróvezetők is integetnek? És a pilóták?

Szerintem az utasoknak is integetniük kellene egymásnak.

2010. jún. 29. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Az sokkal izgibb mikor versenyeznek egymással és közben dudálnak. Volt ilyen komolyan.
2010. jún. 29. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:

mi is vezessük be h intünk az egyik utastársunknak!

készítsünk erről egy mozgalmat!

Ints Te is utastársaidnak!

2010. jún. 29. 12:17
 5/8 anonim ***** válasza:
nem igazán érdekel hogy integetnek egymásnak.. sosem értettem mi ebben az akkora nagy pláne...?
2010. jún. 29. 12:44
 6/8 A kérdező kommentje:

Olyan versenyzőset már én is láttam! :D

Ez az integetés nem rossz ötlet első, ill. utolsó vagy éjszakai járatokon már tapasztaltam hajlandóságot az utasintegetésre, egyszer a Margithídon átsétálva próbáltam beindítani a mozgalmat pár barátommal, de jó ha 10-ből egy ember intett vissza a 4-6-osról... :S

2010. jún. 29. 12:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Én imádom :D Szerintem tök poén :D De ezt külföldön is csinálják?
2010. aug. 2. 13:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Jó kérdés. :)
2010. aug. 2. 15:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!