Milyen munkákat lehet vállalni papírok nélkül?
Halihó!
A kérdés elég keményen hát viszont lényegre törő.. ÉRETTSÉGI rendelkezem semmi mással, egyetemi felvételt nem nyertem tehát az eredeti szándékomnak lőttek. Jogosítványnak is nekiálltam és valamikor május környékére lesz meg reményeim szerint. Tehát nincs szakképesítésem és egyáltalán nem tudom, hogy mi az ami foglalkoztatna..(érdekelne) Persze sokaknak ez nem szempont és a lényeg a pénz pénz pénz, de én még azon szerencsés emberek közé tartozom akik az édes tudatlanság álmát alusszák :P Szóval jah elsősorban olyannal szeretnék foglalkozni ami "szórakoztat" De teljesen tanácstalan vagyok :( Eredeti célom: magyar nyelv és irodalom szakos tanár, de hát jah. Könyvtárosnak sem mehet el akárki pedig azért az is jó hely :D Múzeumokba kell valami pl azoknak akik tárlatot vezetnek? Bármilyen ötletet meghallgatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!