Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy gumilövedékes pisztoly...

Egy gumilövedékes pisztoly mennyire hatásos, ha esetleg megtámadnának vagy kirabolnának? Milyet érdemes venni? Mennyiért? Viselésről is szeretnék érdeklödni!

Figyelt kérdés
16 éves vagyok ,nagyon sokkat járok este és itt tele van cigányokkal ez a megye.Jah és már kiskorom óta mindig csak engem találnak meg valahogy és ez lenne a leghatásosabb szeeintem (de ha van jobb irjátok le) Meg ahol tanulok egy elég “bünözős” város,Hogy tudnám beszerezni?

2019. jan. 8. 17:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat,ilyet várnék el mindig,nem azt hogy 16 évesen kussolj meg ilyen,hanem amit kérdez az ember arra vàlaszt.Esetleg más még nincs ulyen önvédelmi eszköz?? Választ köszi!! :)
2019. jan. 10. 10:43
 12/12 anonim ***** válasza:

(Előző vagyok)

Nos jelenleg a Magyar jogszabályok alapján olyan önvédelmi eszköz, ami nem gázspray és nem is gáz-riasztó pisztoly, az KKVE (közbiztonságra különösen veszélyes eszköz)

Még a 8cm pengehosszt nem meghaladó kés ugyebár legális, de úgy gondolom hogy egy késhez elég jó képzettség kell, illetve inkább támadó eszközként funkcionál jól (avatatlan kezekben) mint védekezőként.

Harcművészetre vagy küzdősportra is elkezdhetsz járni ha gondolod, az is sokat javít az ember ítélőképességén. A fajtákba stílusokba nem megyek bele, mert mindenki mást mond hogy mi a "legjobb"

Nézz körül. Ha pedig egyszerű önvédelmi eszköz kell, szerintem a gázspray+futás kombónál jelenleg nincs hatékonyabb.

2019. jan. 20. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!