Mi a véleményetek Viszkok Fruzsi videósról?
Egyszer néztem tőle egy videót, ami érdekelt. Egy azt hiszem aliexpresses rucit mutatott amit vagy 4-5 féle módon lehetettt "felenni/hordani". Ezen belelkesülve feliratkoztam rá, hátha lesz még több. Sajnos rá kellett jönnöm, hogy a videói zöme engem totál hidegen hagy témailag. Nem iratkoztam le róla, hátha lesz még egyszer valami érdekes dolog tőle, de az elmúlt hetekben feltöltött, nem is tudom, valami házáról volt szó a videójában, a berendezéseiről talán(??? ) A fene tudja, mindenesetre ezután végleg feladtam, hogy oylat osztana meg ami engem is érdekel és le iratkoztam róla.
Egyébként először kedves lánynak tűnt, meg kitudjal ehet az is, de nekem valahogy túl "tökéletes" túl "aranyos", ahoz hogy igazi legyen. Lényeg a lényeg bár elsőnek szimpi volt, de huzamosabb ideig nézve inkább átbillent a másik oldalra. Nem utálom vagy ilyenek, csak nem érdekel.
Tény hogy annyira a vlogokért sem vagyok oda szóval lehet nem éppen releváns a témában a véleményem. :D
1.: Jó nő. Ismerek pasikat is akik nézik, és nem gyerekeket, hanem 25-30-35 éveseket!
2.: Időben kezdte és időben keresett szponzorokat.
3.: Igen, lop a nagy, külföldiektől, de jó érzékkel.
4.: Beképzelt-e? Nem, realista. Elért valamit a nulláról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!