Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » X lábam van lehet rajt segiten...

X lábam van lehet rajt segiteni mütét nélkül?

Figyelt kérdés

sziasztok.

17 éves lány vagyok és mindig is x lábam volt már egy ideje zavar engem meg régen csufoltak is ezzel.. voltam már ortopédián is de nem mondott semmit az orvos.. meg láb gyakorlatokat is csináltam nem segitett az sem. ezzel kell egész eletemben élni? műtétet nem szeretnek mert felek tole! mitől lehetne egyenes lábam mint mindenkinek??? nagyon köszonom elore a valaszokat!!!

2019. jan. 5. 21:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Keress fel egy szakorvost mindenképpen. Most néztem utána, műtét nélkül lehet korrigálni, gyermekkorban gyógytornával, felnőttkorban pedig egy rögzítőt kell a térdre felhúzni. Egy ortopéd orvos fog rajtad segíteni.
2019. jan. 5. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!