Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egyetemisták! Másfél hét...

Egyetemisták! Másfél hét múlva vizsgázok és nagyon nagy az anyag,200 oldal. Előre lapoztam és elkezdtem remegni de idegesen nem tudok tanulni? Ti ilyenkor hogyan nyugtatjátok magatokat?

Figyelt kérdés
2019. jan. 5. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:

1,5 hét, az 20 oldal naponta!

Ne bolondozz, az nemhogy nem sok, egész lightos!

2019. jan. 5. 14:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Az nem sok.
2019. jan. 5. 14:49
 3/3 anonim válasza:

200 oldal? :D Az semmi:D

Figyelj, oszd be, hogy hány oldalt tanulsz/nap, és akkor sokkal könnyebb lesz:)

Lényeg, hogy ne idegesítsd magad azon, hogy nem végzel:) Azért van most ez a néhány napod, hogy kihozd a maxot a tárgyból:) 200 oldal amúgy hozható, ne görcsölj, ülj le, mondogasd magadnak, hogy menni fog, és menni fog:)

Oszd be a napod, mondjuk ha tényleg 20 oldal/nap, akkor tarts szünetet 5 oldalanként... :)

De egy pro tipp, hogy én utolsó napon mindig átnézem az égészet újra, igen, ez kegyetlen szenvedés, és reggel 8tól éjfélig kb,(tárgyfüggő stb), de megéri :)

2019. jan. 5. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!