Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Lovas Henire gondolók.Nekem nagyon nem szimpatikus amit csinál,de én azt láttom hogy a kommentszekciojában az emberek Istenítik őt(persze ez is 9-12 korosztály).Azt hiszem 1-2 negatív kommentet láttam.Szerintem egy nagyon elkényeztettet lány.Nektek mi a véleményetek róla?2019. jan. 4. 18:53
1/4 anonim válasza:
Inkább legyen kérés. Tegye fel a kezét, akinek semmi hitele nincs,
2/4 anonim válasza:
Amit látsz az szimpla manipuláció. Egyszerűen törlik a negatív kommenteket, elrejtik a nem tetsző válaszokat. A like/dislike arányból azért látni kellene, hogy van ott nemtetszés, csak nem szólalhatnak meg.
A Youtube jövőjét a mai 9-12 évesek adják, így természetes hogy istenítik azt, aki közülük való.
Vélemény: nem nézem, nem ismerem, így nem is érdekel ki ez és mit csinál. Ez az egyetlen értelmes módszer, ne vegyél tudomást róla ha neked antipatikus, zavar, idegesít.
3/4 A kérdező kommentje:
Csak pont ez az,hogy nem törli ki a negatív véleményt,hanem(ezt egyik barátnőm mondta el nekem) ki teszi Insta storyba hogy a gyermeteg kis lelkét megbántották,és persze oda kommentek valami marhaságot.
2019. jan. 4. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!