Mi a véleményetek Győrről?
Figyelt kérdés
A párom Győrben kapott munkát, ami tőlünk több, mint 400 km-re van:( Nagyon nem szerettünk volna elköltözni, de sajnos muszáj a munka miatt. Még sosem voltam Győrben. Nagyon elszomorodtam, h olyan messsze kell költöznünk nem tudom milyen hely lehet, jó e vajon ott lakni? Akik Győrben laknak, szeretnek ott lakni? Jó hely?2010. jún. 28. 19:55
1/2 anonim válasza:
Annyit mondanék, hogy Győr az már nyugat...
400km, tehát valahol az Ukrán vagy Román határ környékén élhettek most. Más az élet... Ugyan ez nem jár az emberek javulásával, de szerintem lényegesen jobb Győrben :)
Amúgy szép város, 3 évig laktam ott, és egy jó állás miatt simán odaköltöznék.
2/2 anonim válasza:
Eddig hol éltél?
Amúgy szerintem szeretni fogod. Szép város, van termál, színház, vannak strandok, programok, sportlehetőségek... Mivel közel van a határhoz, osztrákoknál is lehet munkát vállalni. Vonattal könnyedén elérhető Pest és Bécs (München) is.
Nem tudom, te hol fogsz lakni, vannak panelos és kertes, külvárosi részek is. Én az előbbit nem bírnám sokáig, utóbbi viszont szimpatikus. =)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!