Volkswagen golf 4 vagy bora 2. 0 Mennyire megbízhatóak?
Minden relatív. Ha szerinted a hármasban jót megy, akkor hajrá, a négyes kasznija se sokkal nehezebb. Na nem mintha ugyanarról a motorról beszélnénk: a haverjaid 2E-je egy harminc éves, Euro 1-re tervezett konstrukció, a négyes Golf motorjai Euro 2-vel kezdődnek és Euro 3-mal végződnek. Ha az alkatrészek fele azonos, már sokat mondtam, úgyhogy nagy következtetéseket azért ne vonj le a haverjaid tapasztalataiból.
A kis választékkal vigyázz, a négyhengeresek közül messze ebből adták el a legkevesebbet, és az elmúlt 15-20 évben főleg ugyanilyen srácok vezették őket, akik tolni akarták neki, és hát kellett is, mivel nem egy fürge motor.
Borából ajánlanám,az 1.8T benzinest,nekem ilyenem van, első autom szintén,és én úgy gondolom hogy ez tökéletes választás volt.
A Bora sokban egyezik a Golf 4 el,szinte majdnem ugyanaz, külső alapján viszont a Bora engem jobban megfogott.. Eleve jobban szeretem a hosszú,Sedan tipusú autókat..
1.8T szerintem jó választás lenne,tud menni,erős motor,és jó a vezetési élmény.. csak ki kell belőle fogni a jót,mert ha le élt szart veszel rá megy a gatyád is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!