Táppénzre kíír az orvos ilyenkor?
Figyelt kérdés
Mi van akkor, ha elmegyek az orvoshoz. Megmondom neki, hogy nem vagyok beteg. Csak táppénzre szeretném magam kiíratni. Kiír. Adok neki cserébe minimális összeget. Hálapénz gyanánt.
De ha a főnököm felhívja az orvost. Akkor ezt elmodnja neki a doktor ha rákérdez?
2019. jan. 2. 18:57
1/4 anonim válasza:
Nem ajánlom! Inkább kamuzz neki bármit de ne menj oda hogy kell tp... Megkérdezhetem mi a baj?
2/4 A kérdező kommentje:
ez csak egy felvetés volt. van-e jogi következménye akár. vagy csak kirúgás.
2019. jan. 2. 19:16
3/4 anonim válasza:
Hát elvileg az orvosi titoktartás miatt nem mondhat el a betegéről semmit.
4/4 anonim válasza:
Az orvos majd nyilván azt válaszolja a főnöködnek, hogy "igen, táppénzcsalást követtem el X összegért, remélem, felvette a beszélgetést, ha nem, akkor megismétlem, és ezen a címen lehet engem feljelenteni, hogy kirúgjanak az orvosi kamarából".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!